Ravne tende

Ravna tendaRavne tende rade se po mjeri i odgovarajućim dimenzijama, prilagođene svakom kupcu. Maksimalne dimenzije ravne tende su 14m širine 4m izbačaja.
Konstrukcija tende je od plastificiranog aluminija, a za pokrov tende koristi se poliakrilno, impregnirano platno, što pogoduje kako u zaštiti od sunca tako i od lagane kiše. Postoji mogućnost za  nadogradnju dodatnim aluminijskim krovom koji služi kao žaštita od kiše kada je tenda sklopljena.

Sva platna su visoke kvalitete, postojanih boja, sa UV zaštitom, od renomiranih europskih proizvođača (Para, Recasens, Sattler i dr.).

Uz tende dolazi i pripadajući dodatni asortiman, poput kurble (ručno upravljanje), automatski daljinski i senzori za vjetar, sunce, te mogućnost tiska na platno. Konstrukcija se također može plastificirati u željenu boju po izboru iz RAL karte.

Karakteristike tende

Kompletna konstrukcija Ravne tende je od aluminijske legure, maksimalna širina u jednom dijelu je 1400 cm a maksimalan izbačaj 400 cm. Platna za tendu su 100% poliakrilna 305 g/m2 impregnirana sa UV zaštitom.

Pogon

Pomoću  reduktora koji se koriste u sistemu omogućeno je zatezanje platna i postignuta otpornost na vjetar. Kao dodatna opcija postoji mogućnost ugradnje elektromotora i senzora za vjetar za automatsko otvaranje/zatvaranje.

Montaža

Za montažu ravnih  tendi koriste se vijci koji su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Aluminijski nosači  prilagođeni su za stropnu i zidnu montažu.

  • Obrazac za izračun Ravne tende


  • Podaci o naručitelju

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uzorci platna