Pergole

PergolePergole su montažno/demontažne aluminijske  konstrukcije sa motoriziranim pokretnim krovom koji je napravljen od troslojnog PVC platna sa
“blackout” srednjim slojem koji sprječava prodor štetnih UV zraka i odličan je izolator, bilo po ljeti ili zimi.

Pergole s modernim i robusnim dizajnom koje možete koristiti u osobnim i komercijalnim područjima. Tijekom zimskog perioda u potpunosti zatvara prostor stvarajući grijani i zaštićeni ambijent, dok tokom ljetnih mjeseci pruža ugođaj hlada i prozračnosti, štiteći od sunčevih zraka pomičnim krovnim dijelom.

Iznimno  čvrsta kompaktna aluminijska konstrukcija pergole  obogaćena raznobojnim aluminijskim oblogama, a visoko otporni materijali odoljevaju svim vremenskim prilikama te pružaju kvalitetnu zaštitu od sunca, udara vjetra, kiše ili snijega.

Terasa je ogledalo kuće, kafića i ona je najčešće prvo što se uočava na objektu. Ulaganjem u kvalitetnu cjelogodišnju terasu, ulažete u cjelokupni prostor. Ako Vam to donosi prihod, garantiramo Vam zadovoljstvo Vaših gostiju, posebnost prostora i naravno brzi povrat uloženog novca.

Pošalji upit…

Modeli Pergola

Platna

Aluminijski profili

Svi aluminijski profili korišteni u našim pergolama proizvedeni su po najvišim standardima. Naša aluminijska konstrukcija ima stjenke 2.5-3mm što omogućuje iznimnu stabilnost tijekom jakog vjetra i mogućnost postavljanja dodatne opreme na konstrukciju bez narušavanja statike i slabljenja profila (stakleni sistemi, televizori, zvučnici, grijači itd.)

Boja profila

Svi metalni dijelovi premazani su elektrostatičkom bojom u prahu. Provod struje, koji se koristi tokom bojanja, stvara snažan spoj između aluminija i boje, što omogućava njihovo bolje sjedinjavanje i dugotrajnu upotrebu, te sprječava oštećenja. Proizvodi se plastificiraju na temperaturi od 200 stupnjeva.

Sustav vodilica

Sustav vodilica koristi ojačani zupčasti remen po kojem kližu držači platna na 8 kotačića. To omogućuje savršeno klizanje platna tokom dugog niza godina i pritisak na platno (npr. snijeg) od 60 kg/m2 i olujni vjetar do 117 km/h.

Sustav brtvljenja

Sustav brtvljenja (waterblock i antiair elastična guma) je standard u našim pergolama i tvornički je ugrađen u vodilice, platno i žljeb odnosno svugdje gdje postoji opasnost od ulaska (podvlačenja) kiše, snijega ili zraka. Zato naši sustavi nemaju problema sa prokišnjavanjem tijekom olujnog nevremena.

Pogon

Za pergole koristimo motore marke Somfy. Somfy motori proizvedeni su u skladu sa europskim standardima i posjeduju certifikate o kvaliteti na nivou svjetskih standarda. Motori su kompatibilni te se mogu ugraditi u sve naše proizvode, tako da sve sisteme možete upravljati preko jednog daljinskog upravljača, mobilne ili web aplikacije.

Spojevi profila

Svi vijci na spojevima, matice i nitne izrađeni su od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete.

LED rasvjeta

Pokretna led svjetla koriste kablove koji su sakriveni u kederu platna i nevidljivi su. Rasvjeta se može paliti i gasiti te prigušivati putem daljinskog upravljača.

  • Pergola - Obrazac za informativni upit


  • Podaci o naručitelju

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

3D simulacije